torsdag 19. juni 2014

Parc Phoenix

Vi vil absolutt anbefale en park som ligger nesten kloss inntil flyplassen. Parken heter Parc Phoenix. Vi tok buss fra sentrum, men valgte å gå strandpromenaden tilbake til hotellet. Reiser en med barn må dette være et flott avbrekk for disse. Men også vi, to voksne, koste oss virkelig her.

Fra 1. april til 30. september er parken åpne fra kl. 09.30 og vi valgte å dra rett etter frokost. Antok at det ville være minst mulig folk da. Men det ble aldri trangt der. Parken er åpen til kl. 19.30. Ellers i året er den åpen til kl. 18. Det koster bare 2 euro å komme inn, mens barn under 12 år betaler ingenting.

Dersom du vil se større bilder så klikk på dem!


Parken, som er på 70 000 m, har en av de største botaniske hagene i Europa, i tillegg til et av de største drivhusene. I drivhuset kan en besøke syv forskjellige tropiske klima og opptil flere tusen sjeldne plantearter, som bregner og orkideer.

 

Denne statuen har den rørende teksten som sier at ettersom bestefaren nå bærer barnet så spør han om barnet vil bære seg når han blir gammel. Det svarer barenebarnet ja til!
En vingård i miniatyr er bygget opp i Parc Phoenix.

Parken har en kunstig innsjø der en finner fisker, i tillegg til eksotiske, og mere vanlige fugler.

De som liker akvarium finner også det her.

Det finnes også mange sorter dyr.I Parc Phoenix ligger også den asiatiske kunstmuseet. Museet viser forskjellige sider av antikk og moderne orientalsk kultur. Både av kinesiske, japanske og indiske sivilasjoner.

Fra det asiatiske museet.

Små plastposer med vann i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar