fredag 28. april 2017

Fra San Agustin til Bahia Feliz.

Dagens tur var av den kortere typen, bare i underkant av 9 km. Bortsett fra endel trapper så er den også veldig lett og gå. Vi startet i San Agustin, men vil du ha en lengre tur kan du jo f.eks. velge å starte i Playa del Ingles, eller til og med i Maspalomas. 

Ved strandpromenaden i San Agustin treffer du denne gutten. I anledningen jula så har han fått seg ny lue. 


Vi gikk strandpromenaden østover fra San Agustin til du rundet den innerste bukta av stranda. Rett etterpå tar du av opp en trapp til høyre. Vi fikk ikke med oss denne da vi kom dit, men uansett, like etter slutter strandpromenaden og da skjønner du at du har gått for langt. 

Når du kommer et stykke opp i trappa kan du se deg tilbake og da ser du tilbake på San Agustin. 


Når du kommer opp til gata Calle Los Jazmines følger du denne til høyre. Du går til du kommer til en parkeringsplass på venstre side, og der tar du til høyre, mot sjøen. Straks nedenfor kommer du til enda en parkeringsplass og derfra følger du veien til venstre. Nå er du ganske snart langs kanten av klippen ned mot sjøen og så en bratt trapp ned. 

Fra toppen av klippen og trappa ser du ned på Playa del Aguila. 


Vel nede ved stranda gikk vi strandpromenaden på nedsiden av husene. Like etter gikk denne til venstre og langs et hotell. Ved inngangen til hotellet, når du kommer til Calle los Pinos, følger du denne gata til en rundkjøring. Du går langs parkeringsplassen nedover til sjøen igjen. Vi fant ikke noen strandpromenade videre så vi gikk stranda. I enden av denne lå båter som nok hadde gjort sitt på sjøen. 


Så var vi igjen på strandpromenaden og vi fulgte denne til Bahia Feliz, der promenaden sluttet. Da var vår tur over og vi gikk tilbake samme vei. 

På bilde fra turen tilbake til San Agustin ser vi hvordan strandpromenaden er bygget inn i klippekanten. Når en ser den slik tenker en kanskje at en nesten ikke kan kalle det strandpromenade. 


Så er det å ta seg opp alle trappetrinnene, 155 i tallet, som var enklere å gå ned. 


Dagens etappe. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar