søndag 8. oktober 2023

Benalmádena Costa i Spania.

 Benalmadena Costa har blitt vårt andre hjem, og siste gang vi var der varte oppholdet i bortimot syv måneder. Ettersom vi bor et steinkast fra sjøen er det naturlig å ta mange turer langs strandpromenaden.  Bildene jeg nå vil viser deg er tatt på forskjellige dager og tidspunkt. 

En av våre faste ruter langs Middelhavet er sørvestover fra der vi bor. 



Når strandpromenaden er slutt går vi opp trappa på bilde under. 


Når vi går denne ruta andre veien er utsikten selvfølgelig annerledes. 




Med utsikt i retning havna. 



En annen rute vi går er strandpromenaden i retning havna. Det er mange fine morgener med soloppgang. 







Puerto Marina Benalmadena er kjent som en av de beste havnene i verden og har flere ganger vunnet pris for det. Dersom du vil se mer av havna, og Benalmadena Costa forøvrig, kan du se her



Havna er også nydelig om kvelden. 





Da rusler vi hjemover igjen. Bil Bil er en bygning i arabisk stil fra 1927. Tidligere tilhørte bygningen en rik familie, men i 1980 kjøpte kommunen Bil Bil og bygningen brukes nå som kulturhus. I det siste har det også kommet en turistinformasjon her. 




Nedenfor ser du tre bilder som viser deg utsikt innover landet. På det siste bilde ser vi opp mot Arroyo de la Miel. Bak ser du Monte Calamorro der det er flere flotte turruter. Jeg har flere innlegg fra disse turene her inne. Orker du ikke å gå opp kan du ta kabelbanen som går fra Arroyo de la Miel. Utsikten er fantastisk fra det 771 høye fjellet. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar