søndag 30. april 2023

Senda Litoral: Fra Fuengirola til enden av Paseo Maritimo Torremolinos i Spania.

Etter å ha kommet til Marbella (etappen hit finner du her) står bare en strekning igjen for oss på Senda Litoral, nemlig herfra til Fuengirola. Ettersom vi har forstått at det også her er mye gåing på strender, noe vi synes er veldig tungt, så har vi utsatt det så langt.

Ettersom vi altså har utsatt strekninga fra Marbella til Fuengirola så lange så fortsetter jeg mine notater fra:

Fuengirola til Benalmadena
Vi har gått denne strekningen tidligere, men det var før vi tenkte at det var en del av Senda Litoral. Derfor er det få bilder derfra, men de vi har legger jeg ut her. Dette var i 2018 så strekninga kan ha blitt utbedret siden da. Men den gangen var det først fint å gå på strandpromenaden ut av Fuengirola, men etter hvert ble det også en del strandvandring, og en god del på fortauet langs N-340 som går mellom Fuengirola og Benalmadena. 

På de neste bildene ser vi oss tilbake mot Fuengirola. 
Benalmadena til Torremolinos
Første del av denne strekninga på Senda Litoral går langs strandpromenaden i Benalmadena. Jeg har skrevet om promenaden til havna inne i dette innlegget. Der kan du se bilder. 

I innlegget om Torremolinos fortsetter vandringa fra havna i Benalmadena mot Torremolinos. I det innlegget forlater vi Senda Litoral ved Plaza del Lido og går opp til sentrum av Torremolinos. Senere har vi fortsatt videre langs promenaden Paseo Maritimo Torremolinos til den slutter ca 4 km unna. 

Dagens etappe.Tidligere etappe                     Neste etappe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar